Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Vi kan stolt presentera Zayna Khayat som keynote speaker på Nationella primärvårdskonferensen. Zayna är framtidsstrateg och hälsoinnovatör på SE Health, tidigare Saint Elizabeth Health Care, i Kanada. Hon kommer tala om paradigmskiftet inom hälso-och sjukvården ur ett internationellt perspektiv. Presentationen är på engelska och har titeln: The Future of Health - Opportunities ahead

Ett stort paradigmskifte sker just nu inom vård- och hälsobranschen allt eftersom eran av digitalisering, demokratisering och valfrihet förändrar hela världen. Våra vårdsystem som designades för 150 år sedan är tröga i sin anpassning till dessa övergripande förändringar. Dr Zayna Khayat är framtidsstrateg på SE Health, Saint Elizabeth Health Care. Hon kommer att utveckla hur patientbehov driver fram affärs- och verksamhetsmodeller och digitala verktyg för framtiden. Vilka steg och visioner som behövs för att utveckla framtidens hälso- och sjukvård och vad vi kan göra redan nu för att gasa på vägen till denna framtid. Vi kommer att få exempel från andra länder, bland annat Nederländerna, Australien och Kanada.

Senast uppdaterad: 2019-04-25 16:06