Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Förkonferens

Världkulturmuseet

Inled göteborgsvistelsen med en spännande förkonferens på eftermiddagen den 30 september på Världskulturmuseet, ett stenkast från Svenska Mässan. Arrangör: FoU Primärvård Västra Götalandsregionen.

Program

Världskulturmuseet, Göteborg den 30 september kl. 14:00 – 18:30 (21:30)

14:00 – 16:00 En kunskapsorganisation i förändring – krav och möjligheter för FoU

16:30 – 18:30 Primärvårdens framväxt och nuläge, avgörande händelser och nuvarande ”status”

18:30 – 19:00 Mingel

19:00 – 21:30  Middag

Anmäl dig här!

560 kr (inklusive eftermiddagsfika och middag).

Din anmälan är bindande, men du kan alltid överlåta din plats till en annan person.

Boka förkonferens

Om förkonferensen

FoU primärvård, Västra Götalandsregionen bjuder in till en förkonferens på Världskulturmuseet för att diskutera den framväxande kunskapsorganisationen. Vilka krav och möjligheter ser vi med denna nya organisering för forsknings-, utvecklings-, utbildnings- och innovationsverksamheterna (FoUUI)? Hur tänker man kring den nya situationen i och med kunskapsorganisationens framväxt, såväl nationellt som regionalt? Till detta bjuds medarbetare och chefer i FoUUI-organisationer från flera olika landsändar in att medverka.

Vi vill också passa på att ta avstamp i primärvårdens historia inför den stundande konferensen ”Framtiden är nu”. Tillsammans med er som vill tjuvstarta medverkan i konferensen lyssnar vi till historiska tillbakablickar och reflektioner kring avgörande händelser i primärvårdshistorien. Vi tar del av till kåserier och historier om hur primärvården etablerades och utvecklades.

Senast uppdaterad: 2019-09-04 12:07