Webbplatsen använder teknik som troligen inte stöds av din webbläsare som exempelvis Internet Explorer 11. Vissa saker kan se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.

Gå direkt till huvudinnehållet

Om konferensen

1-2 oktober samlas tusentals chefer, ledare, medarbetare och makthavare inom primärvård från hela landet för att diskutera viktiga framtidsfrågor. Nationell primärvårdskonferens är en mötesplats som arrangeras vart annat år. Årets konferens heter "Framtiden är nu".

Konferensen vill vara ett aktivt och rikstäckande nätverk för att få och ge kunskap om primärvård. Vi vill värna utvecklingen av det primärvårdsspecifika förhållningssättet för samtliga professioner, det vill säga att bibehålla och utveckla primärvårdens kärna vilken kännetecknas av helhetssyn, tillgänglighet, kvalitet och kontinuitet.

Konferensen ägs av Sveriges Primärvårdsförening och 2019 är det Närhälsan, Västra Götalandsregionens offentliga primärvård som står som värd vilket vi är mycket stolta och glada över. 

1-2 oktober 2019 Svenska Mässans congress, Göteborg

Se karta


Senast uppdaterad: 2018-06-19 13:51