Denna webbplats använder teknik som troligen inte stöds i din webbläsare, därför kan vissa saker se konstiga ut eller inte fungera. Vi rekommenderar att du byter till en modern webbläsare istället.
Gå direkt till huvudinnehållet

Årets tema

Framtiden är nu är temat för årets konferens. I många, många år har det talats om att primärvården i Sverige ska byggas ut för att vara den självklara basen i hälso- och sjukvården. Äntligen ser vi nu att den visionen börjar ta form för att bli verklighet. Framtiden är inte långt bort, den är nu.

På den nationella primärvårdskonferensen i Göteborg den 1-2 oktober 2019 fokuserar vi på fem huvudspår, som alla syftar på innehållet i primärvårdsreformen ”God och nära vård”.

Vi som arrangörer har som mål att fylla varje spår med hela Sveriges erfarenheter. Såväl beprövade framgångar som nya innovativa arbetssätt och processer. Främst för att gangna invånarna, dem vi är till för, men också för att stärka vår egen arbetsmiljö och arbetsglädje.

Tillsammans skapar vi innehållet

Välkommen att bidra genom att presentera ditt arbete och erfarenheter på primärvårdskonferensen. Det kommer gå att interagera och presentera på flera olika sätt. Till exempel genom att ställa ut på konferensen, hålla seminarium, workshop eller varför inte spela in en podd?

Under vilket spår passar ditt arbete in?

1Personcentrerat & jämlikt
Hur förverkligar vi god och nära vård för invånarna?                  

2. Nya behov & nya verktyg
Hur anpassar vi verksamhet och teknik till invånarnas nya behov? 

3. Kvalitetsdrivet & hållbart
Hur utvecklar vi processer och arbetssätt som driver verksamheten framåt?

4. Välbemannat & lustfyllt
Hur skapar vi framtidens attraktiva arbetsplatser?         

5. Kunskapsbaserat & i framkant
Hur använder vi forskning och utbildning till kunskap som driver utveckling?

Senast uppdaterad: 2019-03-29 13:25